New York, New York...

divendres, 4 de març del 2011

Dia 6 - Estàtua de la llibertat, MET i Musical

No podíem marxar de New York sense poder veure l’estimada Estàtua de la Llibertat. I així ho hem fet aquest matí, amb el cansament d’aquests dies a sobre però amb la il·lusió de poder-la veure “de carn i óssos”. Un ferry ens ha portat fins la illa on hem pogut fer algunes "fotinyes" amb aquesta gran dama.


A la tarda, després d’un mos per la zona financera de Wall Street els hi hem donat un petit plaer als nostres ulls i a la nostra vena artística ... hem visitat el Museu Metropolità de New York, també anomenat MET. Quina delícia poder veure, cara a cara, les col·leccions d'art egipci, grec, romà, i de pintura europea de totes les èpoques (Van Gogh, Dalí, Picasso, Velázquez, Murillo, Rembrandt, Tiziano, Tintoretto, ....)


Un cop el sol es començava a amagar, ens hem passejat per Grand Central Terminal, indret on s’han rodat moltes pel·lícules. Hem vist també des de la seva base l’edifici Crysler, i finalment ens hem passejat per davant del complex de l'ONU (malauradament recordada en aquests dies de canvis al Mitjà Orient).


Tot i estar força cansants, uns quants ens hem engrescat a participar del darrer acte cultural que cal fer a New York ... anar a veure un musical! I dit i fet, amb un vent i fred importants ens hem animat a veure el Fantasma de l’Òpera (encara que a alguns de nosaltres, no us ho negarem, que en algun moments ens hem submergit en un somni profund).


I això ja s’està acabant, snif, snif. Amb la barreja d’emocions de tristor de marxar i la il·lusió de tornar a veure a les persones que ens estimem, ens anem a dormir i recuperar el cansament del dia d’avui.

Demà s’espera més light: darreres compres al matí i cap a l’aeroport, que a Lleida hi falta gent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada