New York, New York...

dimarts, 1 de març del 2011

Dia 5 - Pont de Brooklyn, zona zero, Wall street i SOHO

Hola a tothom!

El dia d'avui ha estat bastant mogudet! Al final les coses no han sortit com ahir les planejàvem i no hem pogut visitar l'estàtua de la Llibertat, però tot i així ha anat genial. El dia ja ha començat amb una sorpresa: era el cumple de l'Enric i els professors han comprat, al famós Dunkin Donuts, donuts per celebrar-ho. Després tots a agafar l'abric i, amb el fred que feia ( 2 graus al sol ), cap al carrer!


Primer de tot hem creuat una petita part del Central Park per poder arribar a la parada de metro que ens ha portat fins a la zona de l'ajuntament, els jutjats.. i després a creuar el mític pont de Brooklyn.

  

  

En arribar a Brooklyn ens hem pres un descans en un parc, hem anat a fer-nos una foto amb l'skyline de fons i, amb molta gana, a agafar el metro per anar a Wall Street. Hem arribat a aquella zona i hem dinat a prop de la zona zero. Després ens hem reunit allà tots i hem donat una ullada a les plaques commemoratives que hi havien en relació a l'11 de Setembre.

Més tard hem estat a Wall Street, la zona on hi ha la Borsa i, entre executiu i executiu, hem fet fotos, mirat i admirat els edificis que hi havien. Un cop acabada aquesta visita, ja que no donava temps d'agafar el ferry per anar a l'illa de l'estàtua de la Llibertat hem decidit anar a la tarda al Soho, a comprar encara una miqueta més!!!


Finalment, i carregats de bosses i de cansament, hem arribat al hostel, hem sopat d'una manera peculiar i animada i, ara.. a dormir!

Bona nit papis i mamis, ens en anem a dormir.. que el cansament es nota i demà serà un dia complet.

Un petonet a tots i totes.

Elena Farré, Marta Maté i Gemma Ribera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada